Om Region Vestfold

Fagsamling Tønsberg den 25. april kl 16:30 – 18:30

«Sikkerhet ved anskaffelser

– vet vi hvem som gjør jobben?

NFKR nystartede region Vestfold inviterte til første medlemsmøte og nettverksamling den 25. april til foredrag om sikkerhet ved anskaffelser ved Morgan Sæbø, Næringslivets sikkerhetsråd og NOKAS.  –  se omtale på denne siden ….

April 2019;

Vi har gleden av melde at en ny NFKR region etablert.

Presentasjon av styre region Vestfold

Leder;

Bent N Vigeland, Kvalitetsansvarlig, Nokas Systems / OMC har påtatt seg ansvaret for å være regionens første styreleder, og inviterer øvrige styremedlemmer til samling hos Nokas allerede 18.mars 2019.

Styremedlemmer;

  • Kjell Arne Håkonsen, Quality Assurance Manager, Wood Group
  • Helene Waage Dehli, HSEQ Manager, PG Flow Solutions AS, Sande
  • Krister Lilleås, QA Manager, Kongsberg Maritime AS
  • Tom Christian Leynse, Quality & Risk Manager, Norsk Hydro ASA Projects, Oslo
  • Øystein Skavlebø, Senior HSE Advisor, TechnipFMC (ikke med på bildet)

Ta kontakt med oss på info@nfkr.no hvis du vil være med og bidra, invitere til bedriftsbesøk eller har forslag til format og tema for medlemsmøter i regionen.

Bli medlem i NFKR

NFKR er Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring. Vi tilbyr medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i NFKR Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Siste nytt fra regionen

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Annonser

© 2016 - All rights reserved Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@nfkr.no Utviklet av NETPOWER

Vi opplever utfordringer med vår kurspåmelding. Vennligst send påmelding til aa@nfkr.no hvis du opplever utfordringer. Beklager ulempene dette medfører.