Om Region Vestfold

Invitasjon til fagsamling Tønsberg den 25. april kl 16:30 – 18:30

«Sikkerhet ved anskaffelser

– vet vi hvem som gjør jobben?

NFKR nystartede region Vestfold inviterer til medlemsmøte og nettverksamling den 25. april til foredrag om sikkerhet ved anskaffelser ved Morgan Sæbø, Næringslivets sikkerhetsråd og NOKAS.  –  se nyhet på denne siden ….

Mars 2019;

Vi har gleden av melde at en ny NFKR region er under etablering.

Interimstyre for ny region Vestfold

Leder;

Bent N Vigeland, Kvalitetsansvarlig, Nokas Systems / OMC har påtatt seg ansvaret for å være regionens første styreleder, og inviterer øvrige styremedlemmer til samling hos Nokas allerede 18.mars 2019.

Styremedlemmer;

  • Kjell Arne Håkonsen, Quality Assurance Manager, Wood Group
  • Helene Waage Dehli, HSEQ Manager, PG Flow Solutions AS, Sande
  • Tom Christian Leynse, Quality & Risk Manager, Norsk Hydro ASA Projects, Oslo
  • Krister Lilleås, QA Manager, Kongsberg Maritime AS
  • Øystein Skavlebø, Senior HSE Advisor, TechnipFMC

Ta kontakt med oss på info@nfkr.no hvis du vil være med og bidra, invitere til bedriftsbesøk eller har forslag til format og tema for medlemsmøter i regionen.

Bli medlem i NFKR

NFKR er Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring. Vi tilbyr medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i NFKR Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Hva skjer?

April 2019
25
Fagsamling Tønsberg 25/4-19 'Sikkerhet ved anskaffelser'
Kl. 16.30, Vestfold
Påmelding

Siste nytt fra regionen

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Annonser

© 2016 - All rights reserved Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@nfkr.no Utviklet av NETPOWER