Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Om Region Rogaland, Stavanger

Regionen ønsker kontakt med personer med brennende engasjement for kvalitet- og risikostyring.

Vi ønsker kontakt med dere som har ønsker og innspill for fremtidige arrangementer samt bedrifter med mulighet til å stille som vertskap for fremtidige arrangementer i regionen.

Regionstyret består fra 2021 av:

  • Bent Danielsen, Aker BP – leder
  • Ailin Berntsen, Avinor
  • Hanne Helgesen, Aker BP
  • Bente Lund, Wintershall Dea Norge AS
  • Rolf Borgersen, SV Betong

Bli medlem i NFKR

KRN er Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring. Vi tilbyr medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i KRN Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Siste nytt fra regionen

Den 9. mars kl 14:30 inviterer vi til digitalt medlemsmøte i regi av region Rogaland med foredrag fra ØNSKETRANSPORTEN ; “Ut på tur, galskap – livsutfoldelse – kalkulert risiko eller ren menneskeretslig Morro?” Vi får dele deres entusiasme, med de utfordringer og gleder det gir, ved å gi alvorlig syke et løft i hverdagen
mer…

Kvalitetsleder Helle Hvid fra Laerdal medical vil snakke tema ‘Visjon og kontekst’ på on-line fagsamling den 28/4-20 kl 15-16.
Ved pålogging vil du få tilsendt link til deltakelse på møtet, også til regionens årsmøte i forkant av foredraget, fra kl 14

Region Rogaland inviterer til åpen fagsamling hos Stavanger Havn den 31/10-19 kl 14-16. Sikkerhetssjef Arvid Nygaard hos Stavanger havn innleder om Risiko og Beredskap i forhold til cruisetrafikken. Vel møtt!

Region Rogaland avholdt årsmøte og fagsamling 10. april 2019. Tema for fagsamlingen; Prosjekt SUS2023 – nytt sykehus i regionen. Fra programmering til ferdig bygg -Hvordan håndteres risikoen i et slikt prosjekt? v/prosjektdirektør Kari Gro Johanson

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Annonser

Kvalitet og Risiko Norge