Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Om Region Nordvest

Vår geografiske tilhørlighet er Nordvestlandet, det vil si Sogn og Fjordane samt Møre og Romsdal.

Vi deler både suksesshistoriene og de praktiske utfordringene i det daglige arbeidet med kvalitet og risikofaget i regionen. Og vi ser gjerne at våre medlemmer inviterer til besøk til sin bedrift der hensikten med nettverket kommer til sin rett med gode erfaringsutvekslinger.

Fra styremøte 28.august 2019

f.v Bertil Arntsen, Øyvind Lervåg, Marion Ulla og Jan Erik Stokkeland (på skjerm – direkte fra Horningdal)

I tillegg til at vi møtes for erfaringsutveksling og hyggelig samvær, vil vi tilstrebe å dele våre faglige innlegg via Skype-overføring til øvrige KRN regioner. Følg med på invitasjonene som legges ut og distribueres til medlemmene.

De fleste av våre møter er åpne samlinger, og vi vil sette stor pris på at du videresender invitasjonene til ditt nettverk.

Ta gjerne kontakt via info@nfkr.no som også formidler direkte kontakt til oss i regionstyret.

Avtroppende styreleder 2018 Einar Johansen og påtroppende leder Ansgar Aarland

Vi takker  Einar Johansen, VP Quality & Business Improvement Rolls-Royce Marine AS,  for innsatsen som regionstyreleder gjennom 4 år og gratulerer samtidig for utmerkelsen som KRN Ambassadør.

Regionstyret Nordvest 2019

Valgt på årsmøte hos NMK den 10. mai 2019

  • Ansgar Aarland, Digital Advisor Aarland Consulting, styreleder
  • Øyvind Lervåg, Senior bedriftsrådgiver Triangel
  • Marianne Vinje, Seksjonsleder NTNU Ålesund
  • Nina M. Lødøen, Ulstein Verft
  • Jan Erik Stokkeland, West Mekan, Horningdal
  • Bertil Arntsen, HSEQ Manager Vard Accommodation AS
  • Marion Ulla, Quality Assurance Manager i Rolls-Royce Marine, Brattvåg

Nettverksmøtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av KRN gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og være med å fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging i Norge og i regionen, se «Bli medlem» 

Bli medlem i KRN

KRN er Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring. Vi tilbyr medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i KRN Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Siste nytt fra regionen

Se presentasjonene fra region Nordvest fagsamling hos Statens vegvesen prosjekt Fv.659 Nordøyvegen ‘Norges mest spektakulære vegprosjekt’ på Skjeltnene den 6/11-19. Vi fikk en grundig orientering om prosjektets omfang, samt orientering om kvalitetsledelse og risikostyring i prosjektet, inklusive hvordan risiko ivaretas innen HMS arbeidet.

Region Nordvest inviterer til åpen fagsamling. Vi besøker Fv.659 Nordøyvegen på Skjetnene den 6/11-19 kl 14:00. Vi får dele erfaringer og høre hvordan Statens vegvesen prosjektledelse jobber med kvalitet- og risikostyring med HMS.

Styret i KRN Nordvest ønsker seg tilbakemeldinger fra medlemmene på aktuelle temaer for fagsamlinger, se styrets egne forslag til høstens aktiviteter ..

Foredraget tilgjengelig fra NFKR region Nordvest fagsamling 14:00 den 10/5-19 med mulighet for Skypedeling. Møtet avholdes hos NMK Ålesund. Tema ‘Forsvarlig digitalisering’ ved påtroppande stabssjef for teknologi og innovasjon i nye Ålesund kommune

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Kvalitet og Risiko Norge