Om Region Nordvest

Vår geografiske tilhørlighet er Nordvestlandet, det vil si Sogn og Fjordane samt Møre og Romsdal.

Vi deler både suksesshistoriene og de praktiske utfordringene i det daglige arbeidet med kvalitet og risikofaget i regionen. Og vi ser gjerne at våre medlemmer inviterer til besøk til sin bedrift der hensikten med nettverket kommer til sin rett med gode erfaringsutvekslinger.

I tillegg til at vi møtes for erfaringsutveksling og hyggelig samvær, vil vi tilstrebe å dele våre faglige innlegg via Skype-overføring til øvrige NFKR regioner. Følg med på invitasjonene som legges ut og distribueres til medlemmene.

De fleste av våre møter er åpne samlinger, og vi vil sette stor pris på at du videresender invitasjonene til ditt nettverk.

Ta gjerne kontakt via info@nfkr.no som også formidler direkte kontakt til oss i regionstyret.

Bildet: Einar Johansen og Ansgar Aarland

Vi takker avtroppende styreleder Einar Johansen, VP Quality & Business Improvement Rolls-Royce Marine AS,  for innsatsen som regionstyreleder gjennom 4 år og gratulerer samtidig for utmerkelsen som NFKR Ambassadør.

Regionstyret Nordvest

Årsmøte avholdes på NMK den 10. mai 2019.

VALG AV REGIONSTYRE

Sittende styre;

  • Ansgar Aarland, Digital Advisor Aarland Consulting, styreleder
  • Øyvind Lervåg, Senior bedriftsrådgiver Triangel
  • Marianne Vinje, Seksjonsleder NTNU Ålesund
  • Nina M. Lødøen, Ulstein Verft
  • Jan Erik Stokkeland, West Mekan, Horningdal

Kandidater styremedlemmer for årsmøte 10/5.2019

  • Bertil Arntsen, HSEQ Manager Vard Accommodation AS
  • Marion Ulla, Quality Assurance Manager i Rolls-Royce Marine, Brattvåg

Nettverksmøtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og være med å fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging i Norge og i regionen, se «Bli medlem» 

Bli medlem i NFKR

NFKR er Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring. Vi tilbyr medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i NFKR Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Siste nytt fra regionen

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Annonser

© 2016 - All rights reserved Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@nfkr.no Utviklet av NETPOWER