Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Om Region Nordland, Bodø

Den 25. november 2010 ble region Nordland formelt stiftet i møte hos Luftfartstilsynet Bodø.

Vi søker nå etter medlemmer til nytt regionstyre i Bodø. Ta kontakt med oss på info@nfkr.no hvis du vil være med å bidra.

regionsstyre_nordland

Et tidligere regionstyre i Bodø. F.v.: Knut Magne Nikolaisen, Finn Berntsen, styreleder Bente Strømmen-Bakhtiar, Agnar Pedersen, Arne Opdahl og Bjørn Kristiansen

Bli medlem i KRN

Som Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring tilbyr vi medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i KRN Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Hva skjer?

Podcast #kvalitetsprat  –  E-læring #Kvalitetsskolen

Region Nordland har, i steden for å arrangere egne aktiviteter, vært store pådrivere får å formidle kunnskap og kompetanse på nettbaserte løsninger, samt å delta på fagsamlinger fra de øvrige regionene via nett-formidling.

Siste nytt fra regionen

Invitasjon til åpen fagsamling/medlemsmøte 11.10.2016, Bodø, tema Risikostyring og kvalitet kl 17:00-19:00.

Invitasjon til åpent medlemsmøte 16.11.2011, UiN Bodø: Kvalitet i høyere utdanning.

Vellykket medlemsmøte i Bodø den 15.09.2011: Ledelsens engasjement og involvering i kvalitetsstyringen. Alle 3 foredragene tilgjengelig på medlemssidene.

Invitasjon til åpent medlemsmøte med tema “Ledelsens engasjement og involvering i kvalitetsstyringen”, NFKR Region Nordland den 15.09.2011

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Kvalitet og Risiko Norge