Om Region Nordland, Bodø

Den 25. november 2010 ble region Nordland formelt stiftet i møte hos Luftfartstilsynet Bodø.

Vi søker nå etter medlemmer til nytt regionstyre i Bodø. Ta kontakt med oss på info@nfkr.no hvis du vil være med å bidra.

regionsstyre_nordland

Et tidligere regionstyre i Bodø. F.v.: Knut Magne Nikolaisen, Finn Berntsen, styreleder Bente Strømmen-Bakhtiar, Agnar Pedersen, Arne Opdahl og Bjørn Kristiansen

Bli medlem i KRN

Som Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring tilbyr vi medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i KRN Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Hva skjer?

Podcast #kvalitetsprat  –  E-læring #Kvalitetsskolen

Region Nordland har, i steden for å arrangere egne aktiviteter, vært store pådrivere får å formidle kunnskap og kompetanse på nettbaserte løsninger, samt å delta på fagsamlinger fra de øvrige regionene via nett-formidling.

Siste nytt fra regionen

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Annonser

© 2020 - All rights reserved Kvalitet og Risiko Norge / Quality & Risk Norway / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@qrn.no Utviklet av NETPOWER
qrn.no