A5.1 Innføring i forbedringsledelse – Lean

Intro

Det er en evig pågående kvalitetsforbedringsrevolusjon som skjer over hele verden; et resultat av det konstante behovet for bedrifter og organisasjoner å lete etter nye måter å oppfylle sine mål og samtidig holde øye med økende kundekrav. I de senere år har mange selskap forbedret kvaliteten på tjenestene sine til nivåer som er uovertrufne, ved hjelp av ulike kontinuerlige forbedringsmetoder.

Den største konkurransefortrinnet du kan ha i dag, innenfor din organisasjon, er evne til å levere konsistente og kostnadseffektive tjenester til kundene dine, raskere og billigere, som fremdeles oppfyller kravene om kostnadseffektiv drift.

2 dagers fagkurs, Lean hvitt & gult nivå/belte

KRN tilbyr nå introduksjonskurs for å lære hvordan din bedrift kan gå frem for å skape de rette betingelsene for å lykkes med forbedringsreisen.

Kursdag 1 

Dag 1;  7 intense timer der du lærer om historien innen kvalitet, ulike guru’er, behovet for endring og forbedring, introduksjon til sløsing og variasjon, hvordan du skaper struktur og kultur for forbedring og en oversikt over ulike forbedringsmetoder.

Kursdag 2 

En full påbyggingsdag der vi går dypere inn i forbedringsprosessen og du får med deg kunnskap om 12 ulike og svært nyttige forbedringsverktøy, samt gode maler for å kunne jobbe videre med dette i eget selskap.

Hvorfor gå kurset hos KRN

Vi i KRNer levende engasjert i kvalitets- og risikofagene, som omfatter prosessledelse og forbedringer inklusive Lean SixSigma. Vi legger vekt på engasjerende og kompetente forelesere med bred erfaring fra næringslivet, private og offentlige organisasjoner. I tillegg legges det til rette for engasjement og muligheter for erfaringsdeling fra kursdeltagere. Deling av kunnskap og erfaring på tvers av bransjer og organisasjoner er vårt mål.

Å bli kjent med forskjellige forbedringsmetoder og sertifiseringssystemer som spenner over historien om kvalitetsforbedring, se betydningen av den historiske utviklingen av kontinuerlig forbedring og kunne bruke enkle verktøy som A3 og 5S.

Introduksjon til Lean Six Sigma DMAIC-metode, lære å benytte vanlige forbedringsverktøy /grunnleggende forbedringsmetoder

Kurset passer for alle som vil lære mer om forbedringsprosesser som faktisk virker

Det er ingen krav om forkunnskaper for å delta på kurset.

Kurspris for to kursdager 2020/-21:

NFKR bedriftsmedlem:  NOK 7.500

NFKR personlig medlem: NOK 8.000

Ikke medlem: NOK 9.450

For klasseromsdeltakelse  kommer det i tillegg dagpakke for lokalleie, lunsj og pausebevertning. I KRNs lokaler er dagpakken på 550 NOK ekskl. mva. pr. dag. I tilfelle kurs på andre lokaler er dagpakkeprisen i henhold til deres priser.

Generelle betingelser:  Ved avbestilling  én uke før kursstart belastes 50 % av kursavgiften. Ved avbestilling fra og med fem arbeidsdager før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Deltaker fra samme bedrift kan overta kursplassen uten tillegg i prisen. I praksis utøver vi stor fleksibilitet for våre medlemmer, også ønske om utsettelse uten ekstra kostnader.

Har du spørsmål om dette kurset så svarer vi deg gjerne!

Kontakt KRN administrasjon ved Annlaug Astad på aa@qrn.no

tlf. +47 67 80 89 50

Kursleder

Siv.ing. Sidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas, kursleder

Sidsel er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er sertifisert akkreditert revisjonsleder / Lead Quality Auditor. Hun har i tillegg Master Black Belt Lean Six Sigma.

Hun har personlig erfaring der hun ledet et prosjektteam som i løpet av ett år forvandlet et prosedyrebasert system med flere tusen dokumenter og prosedyrer til et system med ca 300 prosesser, komplett for sikker drift av et olje- og gass-selskap.

KRN Academy kursledere her

Påmelding til neste kurs

© 2020 - All rights reserved Kvalitet og Risiko Norge / Quality & Risk Norway / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@qrn.no Utviklet av NETPOWER
qrn.no