Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Konferanser

KRN arrangerer to store erfaringsarenaer i året:  Kvalitet- og risikodagene er en todagers fagsamling lagt til begynnelsen av juni hvert år. I november markerer vi Verdens Kvalitetsdag med en endags samling. Denne konferansen er KRNs markering av initiativet European Quality Week.

Begge konferansene arrangeres for å skape fokus på kvalitet og risiko og gi fagmiljøet mulighet til kompetanseheving, erfaringslæring og nettverksbygging. Temaene på konferansene skal være dagsaktuelle og fokusere på metoder, modeller og verktøy. Vi legger oss i selen for å alltid kunne tilby gode foredragsholdere som kan by på praktisk erfaring, gode eksempler fra egen virksomhet eller inspirasjon og stoff til ettertanke.

Dette i tillegg til EOQs årlige Congress som arrangeres på omgang i våre søsterorganisasjoner i Europa.

2023

K&R dagene 8.-9. juni 2023 – Hotel Quality Expo, Fornebu Oslo.”Rikets tilstand”  – påmelding Early Bird 
Verdens Kvalitetsdag 
Hotel Bristol, Oslo 2. nov. 2023 – mer info kommer

EOQ Congress Porto, Portugal 9.-10. november 2023

2022

VK-22  den 10. november 2022 markerer vi Verdens Kvalitetsdag 2022, Hotel Bristol, Oslo

K&R dagene 9.-10. juni 2022 – Hotel Quality Expo, Fornebu Oslo.“Fra ord til handling”  –  
EOQ Congress Moskva, november 2022  kansellert- følg med på www.eoq.org 

2021

Verdens Kvalitetsdag 2021 Hotel Bristol 11.november med tema “Kvalitets og Risikokostnader”

se  program 

———–

2020

I 2020 mistet vi muligheten til å møtes fysisk til våre to årlige konferanser grunnet Covid’19 myndighetskrav. EOQ Congress i Beograd i juni ble også avlyst.

2019

 

Verdens Kvalitetsdag 2019 Hotel Bristol (Oslo) 14. november, tema “Bærekraft, kvalitet og risiko”- se bilder, program og foredragene presentert her

KRN Kvalitet & Risikodagene 2019 avholdt den 6.- 7.juni, Holmenkollen Park og hadde temaet “Fagpilarer for fremtiden”.

Se bilder og foredragene fra Kvalitet & Risikodagene 2019 her >>

EOQ Congress 2019 23.-24. oktober i Lisboa, under mottoet “Rediscovering Quality”.  Les mer EOQ Congress 2019 her 

Kommende konferanser

Juni 2023
08
PÅMELDING K&R dagene 8.- 9. juni 2023, Expo Fornebu
Kl. 09.00, Quality Hotel Expo, Fornebu
Register

Nyheter om konferanser

Velkommen til Kvalitet og Risiko-dagene 8.-9. juni 2022 på Fornebu Quality Expo! Tema “Rikets tilstand – måling av effektiv virksomhetsledelse”
Konferansen er årets store hendelse med et fullspekket faglig program, nettverksbygging og erfaringsutveksling.

Join us and celebrate the 2023 World Quality Day in the friendly environment of Portugal, by participating in the 64th EOQ Congress, which will take place on November 9th and 10th of 2023 in Porto/Gaia.

Vi har intervjuet Jon Lykke, leder for VK-2022 programkomité, som gir oss et innblikk årets program. Vi fortsetter å følge temaene i PDCA sirkelen, og er på D’en – gjennomføringsfasen; «Riktig første gang» som gjennomgangtema for konferansen

Velkommen til VK2022 den 10.november. Årets konferansetema er D’en i PDCA sirkelen. Det finnes ingen facit-løsninger for effektiv gjennomføring, selv om standarder gir oss noen fokusområder. Men de sier lite om hvordan få det til. Kom-hør-lær. Vel møtt!

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og assisterende direktør i FHI Gun Peggy Strømstad Knudsen mottok «KRN kvalitetspris for myndigheter 2022», som ble tildelt Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet 9. juni under Kvalitet og Risiko Norges konferanse på Quality Hotel Expo Fornebu. Bakgrunn for tildelingenFolkehelseinstituttet og Helsedirektoratet er myndighetsorganisasjoner og rådgivere til Helse- og omsorgsdepartementet, som begge har […]

Velkommen til Kvalitet og Risiko-dagene 9-10. Juni 2022 på Fornebu Quality Expo!
Konferansen er årets store hendelse med et fullspekket faglig program, nettverksbygging og erfaringsutveksling. Det blir blant foredrag, workshops, paneldiskusjoner, og utdeling av årets Kvalitetspris.

Intervju med Knut Iver Aastorp, leder for programkomitéen for konferansen den 9.-10. juni på Hotel Quality Expo Fornebu. Han gir oss et innblikk i programmet for dagene, og håper deltakerne får glede av erfarings- og kunnskapsdeling for planlegging av effektiv virksomhetsledelse.
.

Intervju med Siri Viken, leder for programkomitéen for konferansen på Bristol den 11/11, markeringen av Verdens Kvalitetsdag 2021. Hun gir oss et innblikk i programmet for dagen, og håper deltakerne får med seg mange nyttige tips og triks de kan ta med seg for å ytterligere kunne redusere risiko- og kvalitetskostnader i egen organisasjon.
Velkommen til en fullpakket dag med faglig innhold og gode muligheter til nettverksbygging.

Oppdatert program finner du her. Årets konferansetema Kvalitetskostnader omfatter kostnader relater til kvalitet og risiko. Alle har slike kostnader i varierende omfang. Erfaring tilsier at dersom disse ikke måles og trendes utgjør de opptil 25% av omsetningen i en virksomhet. En halvering av slike kostnader vil forbedre konkuranse-dyktigheten betydelig for virksomheten, men krever oppmerksomhet og grep i systemer for styring og kvalitetsledelse.

Årets konferansetema Kvalitetskostnader omfatter kostnader relater til kvalitet og risiko. Alle har slike kostnader i varierende omfang. Erfaring tilsier at dersom disse ikke måles og trendes utgjør de opptil 25% av omsetningen i en virksomhet. En halvering av slike kostnader vil forbedre konkuranse-dyktigheten betydelig for virksomheten, men krever oppmerksomhet og grep i systemer for styring og kvalitetsledelse.

KRN  podcast #kvalitetsprat er i gang med sesong 2 der vi i første episode spør hva er Kvalitet-& Risikodagene – og ikke minst hva er status på programmet for årets konferanse den 4.-5. juni på Hotel Quality Expo Fornebu. Vi hører KRN daglig leder Torolf Paulshus i samtale med programleder Sidsel W Storaas.

Verdens Kvalitetsdag 2019 Hotel Bristol den 14.november holdt høyden, og alle gode tilbakemeldingen viser at konferansen går inn i rekken av erfaringsarenaer med stort faglig utbytte.

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Kvalitet og Risiko Norge