Verdens Kvalitetsdag – NFKR høstkonferanse 2017 Hotel Bristol, Oslo – RISK, LEAN & COMPLIANCE

Verdens Kvalitetsdag 2017 – høstkonferansen 9. november – NFKRs markering av initiativet European Quality Week.
Et tettpakket faglig program, hvor også årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus som vil gi mye å ta med hjem. Ti kjente og profilerte næringslivsledere gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss.

  • Verdens Kvalitetsdag 2017
    9 november, 2017
    10:00 - 17:30

 

Verdens Kvalitetsdag 2017 byr på et tettpakket faglig program!

Årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus som vil gi  mye å ta med hjem. Ti kjente og profilerte næringslivsledere gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss:

Statoils prosjektleder for konsernets LEAN-implementering åpner konferansen. Vi hører om selskapets erfaringer og resultater så langt, om utfordringer og fallgruver. Daglig leder i Aarbakke, Inge Brigt Aarbakke deler sine erfaringer med kvalitetsledelse (plenum), hvor vi etterhvert deler oss i to strømmer der LEAN evangelist Bård Karlsen er tilbake og gir oss eksempler på suksessfaktorene for å lykkes med LEAN. I strøm 2 vil direktør for teknologi og utvikling i Nye veier Anette Aanesland, direktør i PWC Stian Sviggum og leder for analyseenheten i DSB Erik Thomassen dele sine erfaringer med risikoledelse.

Du velger fritt fra de parallelle strømmene, hvor tema samsvar/Compliance blir godt ivaretatt med foredrag fra Chief Compliance Officer i Yara Ezekiel Ward og fra Kongsberg Compliance Officer Silje Skullerud fra KDA og Håkon Lindteigen, VP Corporate Compliance Kongsberggruppen.

Og sist – men ikke minst – har vi igjen gleden av å kunne få dele PhD Jan Emblemsvåg sine skråblikk og reflekterende betraktninger på tema Risk som avslutning på konferanseprogrammet.

Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster; Vel en time er satt av for en velkjent Bristol lunch med god anledning til nettverksbygging, i tillegg til flere anledninger i mingle/kaffe-pauser i den Maurisk Sal. Både i løpet av lunchen og pausene håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Les mer om foredragsholderne under presentasjon nyheter VK-17.

Vi gleder oss – vel møtt!

VK-17 Programkomité v/ leder Geir Hamre Mathiesen (Aker BP),  Mazhar Ahmad (Gjensidige), Per Øivind Hjerpaasen (Statoil),  Siri Viken (Skatteetaten), samt Torolf Paulshus  og Annlaug Astad fra NFKR administrasjon. Sermonimester for Årets Kvalitetsleder prisutdeling Rune Brekke (Skatteetaten)

 

 

Lokasjon

Sted:  

Telefon til stedet: +47 22 82 60 00

Adresse:
Kristian IV's gate 7,, Oslo, Oslo, 0164, Norway