Verdens Kvalitetsdag 2019, KRN høstkonferanse Bristol, Oslo 14.november

Verdens Kvalitetsdag 2019 – høstkonferansen 14. november, KRNs markering av initiativet European Quality Week.
Et tettpakket faglig program, hvor også årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus som vil gi mye å ta med hjem. Kjente og profilerte næringslivsledere og fagpersoner gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss. Se program under nyheter ….

  • Verdens Kvalitetsdag 2019
    14 november, 2019
    09:00 - 16:00

Telefon til arrangementet: +4767808950

 – se program og omtale her Verdens kvalitetsdag 2019 – Program

 

Oppdatert program og omtale finner du her (bildet)

Manglende kvalitet & risikoledelse kan føre til betydelige kostnader!  Ta kvalitets- og risikoledelse på alvor og bli med på konferansen. Få med deg nyttige tips og råd, bli inspirert og motivert, kom i forkant og hør hvordan andre bedrifter har løst utfordringene

Glimt fra tidligere konferanser;

                                    

 

Dette er vår 11 høstkonferanse i Oslo; se bilde fra Høstkonferansen 2009 og 2018

       

 

Kjente og profilerte næringslivsledere og fagpersoner gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss:

Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster; God tid er satt av for en velkjent Bristol lunch –  buffet med god anledning til nettverksbygging, i tillegg til flere anledninger i mingle/kaffe-pauser.  Både i løpet av lunchen og pausene håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Les mer om siste VK  her   #nfkrVK2018 

 

Vi gleder oss til høstkonferanse – vel møtt!

VK-19 Programkomité 


Øvrige betingelser: Avbestilling uten kostnader inntil 14 dager før konferansen.Ved avbestilling etter 31. oktober belastes 50 % av konferanseavgiften og ved avbestilling etter 6. november belastes deltagelse i sin helhet. Deltaker fra samme bedrift må gjerne overta plassen uten tillegg i prisen.

Faktura oversendes i god tid før arrangement, vi foretrekker elektronisk faktura (EHF) eller .pdf vedlagt epost til fakturamottaker

Lokasjon

Sted:  

Telefon til stedet: +47 22 82 60 00

Adresse:
Kristian IV's gate 7,, Oslo, Oslo, 0164, Norway