Kvalitet og Risikodagene 2018, Holmenkollen 14.-15. juni

Vær tidlig ute og meld deg og dine kolleger på Kvalitet og Risikodagene 2018 – vi ivaretar også booking av rom for overnatting på konferanse hotellet. Konferansen 14.-15. juni på Scandic Holmenkollen Park Hotel. På konferansen er vi opptatt av hva som rører seg i tiden, nye krav og utfordringer, verktøy, metoder og modeller. Konferansen har full faglig fokus basert på erfaringsoverføring – hva er lønnsomt? for oppdatert program – følg med på nyheten og informasjon her ….

  • Kvalitet & Risikodagene juni 2018
    14 juni, 2018 - 15 juni, 2018
    11:00 - 17:00

Kvalitet & Risikodagene 2018 den 14.-15. juni 2018

  • hva rører seg i tiden, nye krav og utfordringer
  • verktøy, metoder og modeller

Konferansen har full faglig fokus basert på erfaringsoverføring med både suksesshistoriene og utfordringene.

Samtidig legger vi til rette for det uformelle samværet for nettverksbygging og hyggelig samvær.

Vi gleder oss, velkommen!

Se også nyhet og program for arrangementet her

– problemer ved påmelding eller spørsmål ? kontakt aa@nfkr.no

NB!  Early Bird pris tom  16. mai  grunnet utfordringer med påmeldingsfunksjonen

 

Overnatting på konferansehotellet 13.-15.juni, 1 eller 2 netter

Vi har også i år sikret oss et nødvendig antall reservasjoner for overnatting på hotellet 1 eller 2 netter til god pris (1390,- standard rom og 1590,- superior rom, begge inkludert stor frokostbuffet og tillegg på 200,- for dobbeltrom.  NFKR ivaretar reservasjonen, skriv gjerne ditt overnattingsbehov i kommentarfeltet ved påmelding. For tidlig påmeldte garanterer vi rom!


Øvrige betingelser: Avbestilling uten kostnader inntil 14 dager før konferansen.Ved avbestilling etter 1.juni belastes 50 % av konferanseavgiften og ved avbestilling etter 6.juni belastes deltagelse i sin helhet. Deltaker fra samme bedrift må gjerne overta plassen uten tillegg i prisen.

 

Ønsker du å delta kun 1 dag eller har andre ønsker, ta kontakt med Annlaug på E-post;    aa@nfkr.no 


Festmiddag med nettverksbygging;  Vi nyter utsikten og hyggelig samvær med aperetifé med vid utsikt over Oslo etter en fullpakket fagdag. Hotellet varter opp med tre-retters middag fra sitt utsøkte kjøkken. Til desserten hygger vi oss med utdeling av NFKR kvalitetspris 2018 og underholdning ved  Haug&Helgen;

 

Lokasjon

Sted:  

Telefon til stedet: 22 92 20 00

Adresse:
Kongeveien 26, Oslo, Oslo, 0787, Norway

Beskrivelse:

Scandic Holmenkollen Park er et kurs- og konferansehotell i Holmenkollen i bydel Vestre Aker i Oslo. NFKR har benyttet dette hotellet til Kvalitet&Risikodagene i flere år, og er svært fornøyd med deres fasiliteter og service.

Deltakerliste