Kurs A5.1 Innføring i forbedringsledelse, Lean SixSigma (2d)

RN tilbyr nå introduksjonskurs for å lære hvordan din bedrift kan gå frem for å skape de rette betingelsene for å lykkes med forbedringsreisen.

Detaljer Pris Ant.
KRN bedriftsmedlem -20%vis detaljer + kr 7.500 (NOK)  
KRN personlig medlem -10%vis detaljer + kr 8.500 (NOK)  
Ikke medlemvis detaljer + kr 9.450 (NOK)  
Tillegg: Forkurs e-læring kvalitetsskolen (fullpris 9900) -50%vis detaljer + kr 4.950 (NOK)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

  • Kurs A5.1 Innføring i forbedring-/endringsledelse
    17 november, 2021 - 18 november, 2021
    09:00 - 15:00

A5.1 Innføring i forbedringsledelse,

Lean SixSigma, hvitt og gult belte

Intro

Det er en evig pågående kvalitetsforbedringsrevolusjon som skjer over hele verden; et resultat av det konstante behovet for bedrifter og organisasjoner å lete etter nye måter å oppfylle sine mål og samtidig holde øye med økende kundekrav. I de senere år har mange selskap forbedret kvaliteten på tjenestene sine til nivåer som er uovertrufne, ved hjelp av ulike kontinuerlige forbedringsmetoder.

Den største konkurransefortrinnet du kan ha i dag, innenfor din organisasjon, er evne til å levere konsistente og kostnadseffektive tjenester til kundene dine, raskere og billigere, som fremdeles oppfyller kravene om kostnadseffektiv drift.

KRN tilbyr nå introduksjonskurs for å lære hvordan din bedrift kan gå frem for å skape de rette betingelsene for å lykkes med forbedringsreisen.

Kursdag 1 

Dag 1;  7 intense timer der du lærer om historien innen kvalitet, ulike guru’er, behovet for endring og forbedring, introduksjon til sløsing og variasjon, hvordan du skaper struktur og kultur for forbedring og en oversikt over ulike forbedringsmetoder.

Kursdag 2 

En full påbyggingsdag der vi går dypere inn i forbedringsprosessen og du får med deg kunnskap om 12 ulike og svært nyttige forbedringsverktøy, samt gode maler for å kunne jobbe videre med dette i eget selskap.

Egner seg svært godt om bedriftsinternt kurs, som kan bestilles via aa@qrn.no. Kurset tilbys også på engelsk om ønskelig.

Les mer om kurset her >>

Forbedringsledelse har sine røtter i kvalitetsledelse, problemløsning og prosessutvikling.

Til dette kurset anbefales forkunnskaper om kvalitetsledelse. For å få best mulig utbytte av kurset anbefaler vi  tilgang til nettkursene som gir oversikt og innsikt i kvalitetsfaget, inklusive termer og begreper – se omtale av  A1.E E-læring kvalitetsskolen

Priser

KNR bedriftsmedlem -20%:  NOK 7.500

KRN personlig medlem -10%: NOK 8.500

Ikke medlem: NOK 9.450

Tillegg forkurs nettkurs Kvalitetsskolen til -50% : NOK 4.950  /enkeltkurs 1.750

 

Kontakt:  KRN administrasjon ved Annlaug Astad på aa@qrn.no.

*) Usikker på om du er bedriftsmedlem? Sjekk her: Medlemsbedrifter >>

Lokasjon

Sted:  

Telefon til stedet: 67808950