Hopp til verktøylinje

Ta kvalitets- og risikoledelse på alvor // bli med på konferanse // #nfkrK&R2019

Kvalitet & Risikodagene 6.-7.juni 2019 

Programmet for K&R-dagene 2019 finner du her. Programmet oppdateres fortløpende.

Vi har tatt en prat med lederen for årets programkomité

Siri Viken, Underdirektør Kvalitet, Skatteetaten                                   

Siri Viken er medlem av NFKR Hovedstyret og har tidligere sittet flere år i Regionstyret i Østlandet Oslo. Hun har en lang karriere bak seg i flere næringer, og jobber til daglig som kvalitetssjef for Skattetetaten, med ansvar for Kvalitets- og Virksomhets-styringssystemet, Lean/Kontinuerlig forbedring, faglig styring av  dokumentasjonsforvaltningen og helhetlig risikostyring i Skatteetaten. De siste 11 år har hun ledet kvalitetsarbeidet i etaten som medførte en kvalitetspris for myndighetsrelatert innsats i 2017 til Skatteetaten.

  Programkomitéens leder Siri Viken oppsummerer programmet i intervju  her

.

Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster; God tid er satt av for en velkjent Holmenkollen lunch og pausebevertning med god anledning til nettverksbygging.

Også stående buffet lunch siste dag. Både i løpet av lunch og pauser håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Vi gleder oss – vel møtt!

K&R-19 Programkomité v/leder  Siri Viken (Skatteetaten), Ernst Ole Solem (Asker kommune), Karsten Boe (BaneNOR), Frode Støylen (Equinor), Mazhar Ahmad (FCG Norge), Nina Steen Læknes (Multiconsult) samt Torolf Paulshus  og Annlaug Astad fra NFKR administrasjon.

   #nfkrKR2019

UTSTILLERE

Vi har satt av plass til utstillere som tilbyr verktøy, modeller og metoder som støtter opp under konferansens tema. Her møter du bl.a. ShiftX, Extend,  SIMPLI, QualiSoft, Compendia, CoPro, QM+, SoluDyne, 4human TQM, KVALEX, INOSA og NFKR Academy mm.

Ønsker du å være blant våre konferanseutstillere ?  kontakt aa@nfkr.no

FOREDRAGSHOLDERE

Vi er svært stolte over å invitere til foredrag fra erfarne og faglig sterke ledere og fagressurser fra private og offentlige virksomheter, inn og utland.

Bli kjent med våre foredragsholdere, omtale og ingress 

 • Tidspunkt

  06.-07. juni 2019 kl 09:15

 • Pris

  NFKR medlemspris NOK 7.500,- eks mva / Fullpris ikke-medlem NOK 8.500,- eks mva

  Bare 1 dag  NOK 4.000,-/4.500 eks mva

 • Overnatting

  Overnatting på konferansehotellet 5.-7. juni, 1 eller 2 netter

  Vi har  sikret oss et nødvendig antall reservasjoner for overnatting på hotellet 1 eller 2 netter til god pris (1440,- standard rom og 1640,- superior rom, begge inkludert stor frokostbuffet og tillegg på 200,- for dobbeltrom).  NFKR ivaretar reservasjonen, skriv gjerne ditt overnattingsbehov i kommentarfeltet ved påmelding. For tidlig påmeldte garanterer vi rom!

 • Oppdateringsdag

  Konferansen er godkjent som oppdateringsdag for QM/QA/QLA og RM personellsertifikater.

Fotokred :  TPau / NFKR

Bilder etc fra tidligere konferanser

– foto: TPau/NFKR

nfkrK&R 2018

nfkrK&R2017

mer…. 

Fotokred: DNB

fra nyhetsartikkel DNB okt-17; “Robotene tar over”

Kvalitet og Risiko Norge