Ta kvalitets- og risikoledelse på alvor // bli med på konferanse // #nfkrK&R2019

Kvalitet & Risikodagene 6.-7.juni 2019 

Programmet for K&R-dagene 2019 finner du her. Programmet oppdateres fortløpende.

Vi har tatt en prat med lederen for årets programkomité

Siri Viken, Underdirektør Kvalitet, Skatteetaten 

Siri Viken er medlem av NFKR Hovedstyret og har tidligere sittet flere år i Regionstyret i Østlandet Oslo. Hun har en lang karriere bak seg i flere næringer, og jobber til daglig som kvalitetssjef for Skattetetaten, med ansvar for Kvalitets- og Virksomhets-styringssystemet, Lean/Kontinuerlig forbedring, faglig styring av  dokumentasjonsforvaltningen og helhetlig risikostyring i Skatteetaten. De siste 11 år har hun ledet kvalitetsarbeidet i etaten som medførte en kvalitetspris for myndighetsrelatert innsats I 2017 til Skatteetaten.

Intervju med programkomitéens leder Siri Viken her

.

FOREDRAGSHOLDERE

Vi er svært stolte over å invitere til foredrag fra erfarne og faglig sterke ledere og fagressurser fra private og offentlige virksomheter, inn og utland.

Bli kjent med våre foredragsholdere, omtale og ingress kommer her 

Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster; God tid er satt av for en velkjent Holmenkollen lunch og pausebevertning med god anledning til nettverksbygging.

Også stående buffet lunch siste dag. Både i løpet av lunch og pauser håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Vi gleder oss – vel møtt!

K&R-19 Programkomité v/leder  Siri Viken (Skatteetaten), Ernst Ole Solem (Asker kommune), samt Torolf Paulshus  og Annlaug Astad fra NFKR administrasjon.

   #nfkrKR2019

UTSTILLERE

Vi har satt av plass til utstillere som ønsker å tilby verktøy, modeller og metoder som støtter opp under konferansens tema. Blant våre faste utstillere møter du bl.a. SIMPLI, QualiSoft, CoPro, QM+, SoluDyne, KVALEX og  NFKR Academy mm.

Ønsker du å være blant våre konferanseutstillere ?  kontakt aa@nfkr.no.

nfkrVK2017

 • Tidspunkt

  06.-07. juni 2019 kl 09:00

  Registrering fra kl 08:00

 • Pris

  Pris Early Bird til 1.mai 2019

  NFKR medlemspris NOK 6.500,- eks mva

  Fullpris NOK 7.500,- eks mva

  Standard pris etter 1.mai ; NOK 7. 500 eks mva/fullpris  8.500,-

 • Registrering

  Overnatting på konferansehotellet 5.-7. juni, 1 eller 2 netter

Om NFKR Kvalitetspris for myndighetsrelatert innsats


Utdelingen av prisen foregår hvert år på Kvalitets- og Risikodagene i juni, som de 10 siste årene har blitt gjennomført på Scandic Holmenkollen Park Hotel.

Hensikten med hederstegnet er å hedre og profilere myndighetsrelaterte organisasjoner for fremragende innsats innen foreningen virksomhetsområde. Dette er en norsk versjon av tilsvarende hederstegn for European Organisation for Quality, og med 17 kriterier tilhørende virksomhetstransformasjon, utvikling av mennesker, tilrettelegging og nettverksbygging.

Alle kan foreslå kandidater, og vi ber om at forslag vedlagt utfylt vurdering mot kriteriene sendes NFKR administrasjon på e-mail aa@nfkr.no før 30. april 

Les nyhet 27.febr 2019 – informasjon NFKR Kvalitetspris for myndigheter – søknadsskjema 2019

Bilder etc fra tidligere konferanser

– foto: TPau/NFKR

nfkrK&R 2018

nfkrK&R2017

mer…. 

Bli medlem i dag og få:

 • Adgang til Norges sørste fagnettverk for ledere innen kvalitet og risikoleselse
 • Få tilgang til landets fremste spesialister gjennom vårt kompetansesenter
 • Delta på medlemsmøter og konferanser
 • nser Tilgang til aktuelle jobbannonser
 • Rabatter på kurs og konferanser

LES MER OM VÅRE MEDLEMSFORDELER HER

© 2016 - All rights reserved Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@nfkr.no Utviklet av NETPOWER