Hopp til verktøylinje

Velkommen til fagsamling, bedriftsbesøk hos Aker Solutions Trondheim,  26. februar kl 13:00

Til topps med kontinuerlig forbedring!

Kontinuerlig forbedring; “Stadig klaging og masing, eller lønnsom og inspirerende utvikling av virksomheten?”

De fleste organisasjoner har fokus på hvordan man stadig skal forbedre seg, og det har etter hvert utviklet seg ulike metodikker og verktøy for å jobbe med kontinuerlig forbedring. På denne fagsamlingen setter vi fokus på forbedringsarbeid, og tre ulike virksomheter vil komme og fortelle om sine erfaringer med ulike verktøy og metodikker i sitt forbedringsarbeid.

Agenda:

 • Velkommen og åpning ved NFKR region Trøndelag og  til Aker Solutions, v/NFKR Trøndelag regionleder Sigrun Lande Sørensen (Project Q&CI manager, Aker Solutions)
 • Det lille som er det store; Små forbedringer, satt i system, og som alle i organisasjonen vet gjør underverker  v/Jan Roger Kråkmo, Produksjonssjef, Skanska
 • Agile utvikling; En slags LEAN for programvareutvikling v/Are B. Willumsen, senior developer, Kongsberg Maritime AS
 • Pause
 • Forbedringsarbeid i praksis; Motivering og Aktivt forbedringsarbeid v/ Nils-Arne Figenschau, prosjektleder Aker Solutions
 •  Kort årsmøte for NFKR Trøndelag med oppsummering av 2018 og planer for 2019 samt valg av nytt styre  v/ Sigrun Lande Sørensen, regionsleder 
 • Avslutning

Har du saker du ønsker å ta opp relatert til drift av NFKR framover, så vil vi gjerne høre dine meninger i forkant av eller under møtet!

NFKR region Trøndelag trenger nye personer til å sitte i styret! Har du lyst til å bidra, så gi oss gjerne beskjed så snart som mulig.

Møtet er åpent for alle, og som medlem vil du ha anledning til å invitere med kolleger eller andre personer i ditt nettverk som kan ha interesse å delta!

Påmelding på web her eller send en epost til  info@nfkr.no

Vel møtt!

NFKR Trøndelag v/ regionsstyreleder Sigrun Lande Sørensen, Tom E. Berland, Kjetil Gjøen, Knut Iver Aastorp , Karin E. Larsen, Ingunn Dåvøy og Jørgen Breivik 


Generelt: 

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem».

 • Tidspunkt

  Tirsdag den 26. februar 2019 kl 13.00 – 16.00

  Påmeldingsfrist

 • Sted

  Avholdes hos Aker Solutions,

  Ranheimsveien 10, Trondheim

  Buss nr. 6 – nærmeste holdeplasser er Travbaneveien

  Info om parkering: Noen få gjesteplasser er tilgjengelig, ikke nok plasser til alle!

 • Pris

  Ingen deltageravgift for NFKR medlemmer og gjester.

Kvalitet og Risiko Norge