Hopp til verktøylinje

 Bli med til en spennende bedrift

Svein Axel Johannessen, daglig leder ved Jæren Industripartner, vinner av årets kvalitetslederpris 2018, ønsker oss velkommen til bedriftsbesøk den 24. januar 2019.

Vi får en innføring i deres kvalitetstankegang og bakgrunn for tildelingen av årets kvalitetslederpris. Vi gleder oss til å høre hvilke tilbakemeldinger de har mottatt fra kunder på tildelingen og hvilke muligheter Jæren Industripartner ser at tildelingen kan gi.

Møtet er åpent for alle, og som medlem vil du ha anledning til å invitere med kolleger eller andre personer i ditt nettverk som kan ha interesse å delta!

Påmelding på web eller send en epost til  info@nfkr.no

Vel møtt!

NFKR region Rogaland  v/Styreleder Rolf Borgersen (Kruse Smith), Tone Margunn Bue (Compendia), Bent Danielsen (Spirit Energy), Anette Sigmundstad Heggen (Avinor) og Lise Grønnevik (UiS)


Til informasjon:

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem».

 • Tidspunkt

  Torsdag, 24. januar kl. 14-16

 • Sted

  Jæren Industripartner , 

  Øksnevad Næringspark, Engelsvollveien 264
  4353 Klepp Stasjon

  (gangavstand fra togstasjonen)

 • Pris

  Ingen deltageravgift for NFKR medlemmer og gjester

  Som medlem i NFKR har du anledning til å invitere med deg kollegaer fra ditt nettverk.

se egen omtale av tidelingen av NFKR Kvalitetspris 2018

“Med et stort hjerte for kvalitet, godt håndverk og fornøyde folk, er Jæren Industripartner et naturlig valg. Flittige hender produserer produkter av tre og metall (les mer her).. 

Kvalitet og Risiko Norge