Hopp til verktøylinje

Kurskalender for våren 2019

NFKR Academy kurs for våren 2019 er nå tilgjengelig! Omtale av kurs, kurskalender og linker til påmelding finner du under “NFKR Academy” i hovedmenyen, eller ved å følge denne linken:

Trykk her for å komme direkte til kurskalenderen >>

NFKR Academy har kurs innenfor kategoriene Kvalitet, LEAN, Miljø, Revisjon og Risiko. Innenfor disse kategoriene finner du kurs for nybegynnere, for viderekommende, sertifiseringskurs og oppdateringskurs (re-sertifisering). Hvert av kursene har egen informasjonsside med omtale, pris og betingelser.

Ta gjerne kontakt på aa@nfkr.no dersom du har spørsmål.

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Vi bidrar gjerne med veiledning, ta kontakt med aa@nfkr.no  og få tilsendt ‘Veien til kvalitetsledelse’, kursoversikt som .pdf eller generell informasjon om kurstilbud, krav til sertifisering og tilbud for bedriftsinterne kurs.

NFKR Academy

Velkommen også til våre lokaler i Kjørbokollen 30, sentralt i Sandvika – Bærum

Kvalitet og Risiko Norge