Hopp til verktøylinje

Ta kvalitets- og risikoledelse på alvor // bli med på konferansen // #nfkrVK2018

Årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus innen både informasjonsbehandling og datakvalitet, robotisering og nye trender. 

Verdens Kvalitetsdag 2018 – et tettpakket faglig program finner du tilgjengelig her!

Kjente og profilerte næringslivsledere og fagpersoner gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss:

Vi åpner konferansen med et spennende foredrag «Buckle your seatbelts» – Digital transformasjon og cybersikkerhet med Kristine Beitland, direktør for Corporate Affairs Microsoft Norge. Innen tema digitalisering og Big Data vil grunnlegger og adm.dir for Cognita Dr John Lervik gi oss innblikk og syn på fremtidige forretningsmodeller.

Vi deler oss og fortsetter med to strømmer fullspekket med kunnskaps- og erfaringsdeling. Strøm 1 holder blikket på Risiko, Cybersikkerhet og Big Data. Strøm 2 vil gi oss tanker og ideer rundt nye løsninger .

Vi avslutter dagen med Avinor & Kongsberg Defence & Aerospace  som er invitert til å runde av konferansen.

Et fullspekket faglig program med omtale av foredragsholderne og ingress til foredragene finner du her.

Kom – hør og lær!

FOREDRAGSHOLDERE

Vi er svært stolte over å invitere til foredrag fra erfarne og faglig sterke ledere fra private og offentlige virksomheter.

Bli kjent med våre foredragsholdere, se omtale og ingress her (link)

Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster; God tid er satt av for en velkjent Bristol lunch – denne gangen som stående buffet med god anledning til nettverksbygging, i tillegg til flere anledninger i mingle/kaffe-pauser i den Maurisk Sal. Både i løpet av lunchen og pausene håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Bildet: God og travel stemning hos utstillerne

Vi gleder oss – vel møtt!

VK-18 Programkomité v/leder  Ørjan Slotterøy (Avinor), Bård Høyland Karlsen (EY), Ansgar Aarland (Aarland Consulting), Katrine Minken og Brit Tone Bergman (begge Deloitte), Ernst Ole Solem (Asker kommune), samt Torolf Paulshus  og Annlaug Astad fra NFKR administrasjon. Sermonimester for Årets Kvalitetsleder prisutdeling Rune Brekke (Skatteetaten SITS)

   #nfkrVK2018

UTSTILLERE

Vi har satt av plass til utstillere som ønsker å tilby verktøy, modeller og metoder som støtter opp under konferansens tema. Blant våre faste utstillere møter du bl.a. SIMPLI, QualiSoft, CoPro, QM+, SoluDyne, KVALEX og  NFKR Academy mm. Og vi har plass til flere i staslige Mauriske Sal, hvor Bristol byr på spennende pausebevertning.

2018-09-20 NFKR Utstillere invit VK-18  eller kontakt aa@nfkr.no.

 • Tidspunkt

  08. november 2018 kl 09:00-16:30

  Registrering fra kl 08:00

 • Pris

  Pris etter 8.okt

  NFKR medlemspris NOK 4.650,- eks mva

  Fullpris NOK 5.250,- eks mva

  EarlyBird pris til 8.okt; NOK 3.950 eks mva/fullpris 4.550,-

ÅRETS KVALITETSLEDER 2018

Vi ønsker å hedre Norges beste kvalitetsledere og deres organisasjon. Du er herved invitert til å komme med forslag til kandidater til den høythengende prisen. Søknadsskjema ligger tilgjengelig på web:  Kvalitetspris.

Fra utdeling av Kvalitetslederprisen 2017 med vinnere Hilde B Evensen, Avinor og Inge Brigt Aarbakke, Aarbakke AS  (foto: NFKR) 

Bilder etc fra tidligere konferanser

– foto: TPau/NFKR

nfkrVK2017

nfkrVK2016

nfkrVK2015

nfkr VK2014

mer…. 

Fotokred: DNB

fra nyhetsartikkel DNB okt-17; “Robotene tar over”

Kvalitet og Risiko Norge