Hopp til verktøylinje

Fagsamling for NFKR Bergen hos Equinor 23.10.2018 med tema Krisestyring i Equinor

med foredragene “Fra analyse til prestasjon” og “Ekte hendelser – et kommunikasjonsperspektiv”

Equinor har over 21.000 ansatte. De er lokalisert på en rekke anlegg, plattformer og kontorer rundt om i verden – noe vil skje. På medlemsmøtet får du høre om hvordan Equinor forbereder seg på det verste. Hva er nøkkelfaktorene for suksess, hvordan planlegger de og hvordan gjør de det? De vil i tillegg dele sine erfaringer fra hendelsene på Turøy og Sture sett fra et kommunikasjonsperspektiv.

Agendaen er som følger:

Agenda

 • 15:30     Åpning
 • 15:40     Krisestyring i Equinor – fra analyse til prestasjon ved Lars Brekke, acting VP of Corporate Emergency Preparedness and Response i Equinor
 • 16:40     Interaktiv spørsmål og dialog i plenum
 • 17.00     Kaffepausen: mingling og gruppearbeid med enkel bevertning
 • 17.20     Ekte hendelser – et kommunikasjonsperspektiv ved Christine Wigand Leder Media Relations i Equinor
 • 17:40     Interaktiv spørsmål og dialog i plenum
 • 17.50    Avslutning
 • 18:00    Slutt

Kaffepausen vil gi muligheter for mingling og å etablere nye kontakter, og skal benyttes til å utarbeide gode spørsmål for diskusjon i plenum.

Foredragsholdere:


 Lars Brekke, Acting VP of Corporate Emergency Preparedness and Response i Equinor

Lars er utdannet fra Sjøkrigsskolen og Forsvarets Stabsskole. Han har lang operativ tjeneste, bl.a. som Skipssjef og Skvadronssjef i Marinen. Han har tidligere vært ansvarlig for beredskapsetablering på norsk sokkel og er i dag Rådgiver innen Corporate Crisis Management. Beredskapsleder (Incident Commander) i Statoil, nå Equinor, siden 2002.


Christine Wigand Leader Media Relations i Equinor

Christine har en Master i kommunikasjon, og har og bred og variert kommunikasjonsfaglig bakgrunn – fra marked til interessenter. Hun leder for tiden Equinor sitt krisekommunikasjonsteam. Tidligere har hun vært Informasjonssjef for Norsk sokkel i Equinor, Informasjonssjef for Onshore USA i Equinor og Informasjonssjef i Sparebanken Vest.


Møtet er åpent for alle, og som medlem vil du ha anledning til å invitere med kolleger eller andre personer i ditt nettverk som kan ha interesse å delta!

Av sikkerhetshensyn i Equinor må alle deltakerne være registrert på forhånd. Det er derfor en cut-off for registrering kl. 12:00 fredag 19. oktober. Interessen forventes å være høy og plasser er begrenset. Tidlig påmelding er derfor sterk anbefalt.

Påmelding på web eller send en epost til  info@nfkr.no

Vel møtt!

NFKR region Hordaland, Bergen  v/ leder Trond Wincentsen, Kai Bracker, Dag Håkon Myrdal, Clive Robinson,  Øyvind Valde og Maria Stene-Jonassen


Til informasjon:

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem».

 • Tidspunkt

  Tirsdag 23. oktober 2018 kl. 15:30 – 18:00

 • Sted

  Equinor, Sandsliveien 90, Bergen

 • Pris

  Ingen deltageravgift for medlemmer med gjester.

 • Neste samling Bergen

  Medlemsmøte; 22.november 2018 hos HVL

  Tema: ‘Prosessledelse – ledelse og utvikling av prosesser’

  Førjulsmøte med boklansering og julegløgg

Kvalitet og Risiko Norge