Kvalitet & Risikodagene 2018 den 14.-15. juni

“Kvalitet & Risk – med et hav av muligheter” ønsker vi velkommen til Kvalitet & Risikodagene 2018 den 14.-15. juni, Scandic Holmenkollen Park hotel, Oslo


Festmiddag med nettverksbygging;  Vi nyter utsikten og hyggelig samvær med aperetifé med vid utsikt over Oslo etter en fullpakket fagdag torsdag 14.juni. Hotellet varter opp med tre-retters middag fra sitt utsøkte kjøkken. Til desserten hygger vi oss med utdeling av NFKR kvalitetspris 2018 og underholdning ved  Haug&Helgen;

Kvalitet og risiko – med et “hav av muligheter”

 • Reservering hotel

  Overnatting på konferansehotellet 13.-15.juni, 1 eller 2 netter

  Vi har også i år sikret oss et nødvendig antall reservasjoner for overnatting på hotellet 1 eller 2 netter til god pris (1390,- standard rom og 1590,- superior rom, begge inkludert stor frokostbuffet og tillegg på 200,- for dobbeltrom.  NFKR ivaretar reservasjonen, skriv gjerne ditt overnattingsbehov i kommentarfeltet ved påmelding. For tidlig påmeldte garanterer vi rom!

 • Kontakt info

  Kontakt Annlaug på +47 67 80 89 50 for spørsmål

 • Avbestillings-/endringsbetingelser

  Avbestilling uten kostnader inntil 14 dager før konferansen.Ved avbestilling etter 1.juni belastes 50 % av konferanseavgiften og ved avbestilling etter 6.juni belastes deltagelse i sin helhet. Deltaker fra samme bedrift må gjerne overta plassen uten tillegg i prisen.