Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Erfaringer med digitalisering av virksomhets- og informasjonsstyring – foredrag fra IP Huse

NFKR region Nordvest inviterer til fagsamling hos NMK Ålesund, Borgundvegen den 13.februar 2018 kl 13:00 – 15:00.

Agenda 

  • Velkommen
  • Foredrag COO Håkon Heieraas, IP Huse tema “Erfaringer med digitalisering av virksomhets- og informasjonsstyring”.
  • Kaffi og mingling
  • Diskusjon/drøfting av tema i foredrag
  • Innspill til nye samlinger

2018-02-13 IP Huse COO Haakon Heieraas – digitalisering

  I.P. Huse AS er en del av den maritime klyngen på Nordvestlandet, på Harøy, mellom Molde og Ålesund, og har 140 medarbeidere. Med røtter tilbake til 1927 er IP Huse verdensledende innen konstruksjon og produksjon av vinsjer med en trekk-kraft på over 600 tonn til ankerhåndteringsfartøy, spesialfartøy og flytende oljeinstallasjoner. Kunder er oljeselskaper, rederier og skipsverft. Salg og service skjer i samarbeid med Rolls Royce Marine.

Suksess over tid i et konkurranseutsatt internasjonalt marked krever fortløpende oppgradering av anlegg og maskiner og hele virksomhetsstyringen. Digitalisering av virksomheten startet for flere år siden med satsing på kvalitetsledelse, virksomhetsstyring og informasjonsstyring.

Erfaring med digitalisering av virksomhetsstyring og informasjonsstyring.

Den internasjonale konkurransen i det maritime markedet gir stadig nye muligheter og driver forbedringsarbeidet i IP Huse. Mulighetene har medført å integrere kompetanse og erfaring i de ulike tradisjonelle disiplinene i en sammenhengende verdikjede med styring på all informasjon på en helt ny måte. Dette reduserer tid for utvikling, produksjon og kostnader, og øker tilgjengelighet, sporbarhet og kundestøtte. Selv om den grunnleggende kompetansen i bedriften består, krever utviklingen med digitalisering etablering av strukturert virksomhets- og informasjonsstyring som er ny og kan være krevende. Foredraget tar for seg de erfaringer, erkjennelser, muligheter og gevinster som gir IP Huse et nytt forsprang på sine konkurrenter.

Møtet er et åpent møte der du som medlem deltar gratis og kan invitere med gjester og kollega fra ditt nettverk.

Vel møtt!
Med hilsen
NFKR Nordvest v/ regionstyret Ansgar Aarland,
Einar Johansen, Marianne Vinje og Jan Erik Stokkeland

   

Se kalender for påmelding

Til informasjon:

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem» på www.nfkr.no

COO Håkon Heieraas, IP Huse

Foredraget Digitalisering av virkomhets- og dokumentstyring IP Huse AS

tilgjengelig her; 2018-02-13 IP Huse COO Haakon Heieraas – digitalisering


[/caption]

Håkon Heieraas - I.P Huse AS

Foredragsholder fra IP Huse Siv.ing. og COO Håkon Heieraas


Nestleder  NFKR region Nordvest Ansgar Aarland fra Ulstein, ansvarlig og vertskap for møtet

Kvalitet og Risiko Norge