Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Invitasjon til fagsamling, Arendal 17.10.2017: Kvalitetssikring i kommunesektoren

NFKR region Sør har gleden av å inviterer til  åpen fagsamling i samarbeid med Arendal kommune. Karl Mork (Kommunalsjef HR, IKT og kvalitet) forteller om hvordan Arendal kommune arbeider med kvalitet. Vi legger opp til uformelle møter med god mulighet for erfaringsoverføring og diskusjoner, og ikke minst er det viktig at vi benytter anledningen til å bygge nettverk i regionen.

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem» på www.nfkr.no.

Web registrering påmelding direkte her – eller se arrangement kalender!

Vel møtt!

– NFKR region Sør

Tema: Kvalitetssikring i kommunesektoren

Foredragsholder: Karl Mork, Kommunalsjef HR, IKT og kvalitet i Arendal Kommune

Dato/Tid: 17.10.2017 kl. 13:00-15:30

Sted: Bystyresalen i Arendal kultur- og rådhus

Foredragsholder Karl Mork, Kommunalsjef HR, IKT og kvalitet i Arendal Kommune.

Kristi Aastorp, Quality Manager Executive, Gard. Ansvarlig for arrangementet for NFKR region Sør v/regionsstyret.

Til informasjon: 

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem» på www.nfkr.no.

Kvalitet og Risiko Norge