Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Fagsamling Kristiansand,12.09.2017: Informasjonssikkerhet

I dette innlegget finnes en oppsummering av fagsamlingen, utdrag fra presentasjonene, full presentasjon (vedlagt, kun for medlemmer) og bilder fra den sosiale sammenkomsten.

Foredrag:

Husk å logg deg inn for å få tilgang!

2017-09_Informasjonssikkerhet UiA – Folke Haugland

2017-09_Informasjonsikkerhet UiA _Skiftenes Flak

Oppsummering:

Omlag 20 deltagere var til stede under de interessante foredragene av to sentrale aktører i vår region på faget; Leif Skipnes Flak og Folke Haugland. Begge er instituttledere på UiA for hvert sitt fagområde, og Leif er i tillegg professor. Interessant å ha med oss akademia i vårt arbeid. Satser på mer derfra!

Vi startet med en hyggelig sammenkomst før foredragene, og nøt gode retter fra Hos Naboen sitt kjøkken som ble avsluttet med  (nydelig!!) sjokoladekake, kaffe og leskende i kjelleren av restauranten.

Agenda:

  • Sosial samling
  • Foredrag tema informasjonssikkerhet v/ Leif Skiftenes Flak, Universitetet i Agder – Avdelingsleder informasjonssystemer
  • Foredrag tema informasjonssikkerhet v/ Folke Haugland, Universitetet i Agder – Instituttleder IKT, Fakultet for teknologi og realfag
  • Erfaringsdeling  

Utdrag fra tilbakemelding:

“Viktig tema!”, “Solide foredragsholdere!”,” Aktive, spørrende og kunnskapsrike NFKR-deltagere!”

Alt i alt – en svært god NFKR-samling vi er godt fornøyd med.

Hilsen NFKR regionstyre Sør ved Tanja Ericksen, Kirsti Aastrop og Leif Skiftenes Flak

Til informasjon:

Fagsamlinger og medlemsmøtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem» på www.nfkr.no.

Tema: Informasjonssikkerhet

Foredragsholder: Leif Skiftenes Flak, Avdelingsleder informasjonssystemer, og Folke Haugland, Instituttleder IKT på Fakultet for teknologi og realfag, begge fra Universitet i Agder

Dato/Tid: 12. september 2017 kl 19:00 – 21:00

Sted: Restaurant «Hos Naboen», Kristiansand

Foredragsholder Leif Skiftenes Flak, Avdelingsleder informasjonssystemer, Universitetet i Agder. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Innblikk i fagsamlingen:

Kvalitet og Risiko Norge