Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

EOQ styremøte i Wien, 14.09.2017

Det nye EOQ styret hadde sitt første møte med NFKR daglige leder, Torolf Paulshus, som ny leder den 14. september i Wien. Hovedsaken i en 14 punkts agenda var å fastlegge retningen for EOQs strategiske utvikling de neste 3 årene. 14 strategiske hovedaktiviteter fordelt på 5 strategiske linjer ble besluttet for videre utvikling og detaljering. For hjelp til å implementere, måle og følge strategien skal EOQ styret evaluere den Spanske organisasjonen AEC sin applikasjon for dette formålet. Nytteverdien for NFKR er et bredere utvalg av internasjonale kompetanseprodukter, større tilbud til NFKR medlemmer, og større konkurransedyktighet i Norge. Paulshus forteller at vårt bidrag med å forretningsorientere EOQs arbeid har startet og høstet unison annerkjennelse i styret.

EOQ styret møtes neste gang 9. oktober i Bled, Slovenia i forbindelse med EOQ Congress.

Bilder:  EOQ Executive Board Vienna
Bilde 3 og 4 – Janez Bencia og Zoran Lekic fra Slovenia rappoterer at 61st EOQ Congress er i rute – se http://www.eoqcongress2017.com/

Kvalitet og Risiko Norge