Hopp til verktøylinje
[getbreadcrumb]

Tekst: aAstad    foto: TalePau

Fagsamling Ålesund 22.06.17 tema nye standarder for Kvalitet og Miljø

NFKR region Nordvest inviterte til fagsamling i samarbeid med vertskap NTNU Ålesund.

Dr. Annik Magerholm Fet er viserektor ved NTNU i Ålesund. Hun er professor i miljøledelse, systemteknikk og livsløpsanalyse, og kommer fra stillingen som direktør og faglig leder for NTNU’s strategiske satsningsprogram Bærekraftig Samfunnsutvikling (2014-2016).  Hun er leder for flere nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter innen global produksjon, miljø og bedrifters samfunnsansvar.

Hun har vært med å utvikle det norske systemet for miljødeklarasjoner, klimaspor og water footprint for produkter, og har arbeidet med miljøanalyser i forhold til miljøansvar i det maritime clusteret. Hun sitter i styret Polaris Media Nordvest og i styret for brukerstyrte innovasjonsprosjekter i Norges forskningsråd (Brukerstyrt InnovasjonsArena – BIA) — det største programmet i NFR. Hun er også norsk delegat til FN’s ressurspanel, og norsk ekspert i Sustainable Development Solution Network – North Europe (SDSN-NE). Hun leder Nettverk for Grønn Vekst – et forskningsbasert næringslivsrettet initiativ for å styrke norsk industri og bidra til forretningsmodeller for bærekraftige løsninger.

Vitenskapelig, faglig og kunstnerisk arbeid

Et utvalg av dr. Annik Magerholm Fets nyere tidsskriftspublikasjoner, kunstneriske produksjoner, bok, inklusiv bokdeler og rapport-del finnes her.

NFKR  har hatt gleden av å få besøk av Annik både på medlemsmøte i Trondheim og som foredragsholder på K&R dagene i Holmenkollen juni-2013, og gleder oss stort til å dele hennes engasjement på fagsamlingen i Ålesund den 22. juni.

Foredrag Dr Annik M Fet - Bærekraft   foredraget :  2017-06-22 Annik Fet – Baerekraft fagsamling NTNU Aalesund

Tema for foredraget (varighet: ca. halvannen time)

  • Bærekraftsmål (overordnet, strategisk, visjonært) innledning
  • Hvordan knytte miljøstandarder til kvalitetsarbeidet i virksomhetene
  • Eksempler på system og standarder – praktisk rettet
  • Rapportering

Tid avsatt til faglig diskusjon & erfaringsutveksling !

Vel møtt!


Marianne Vinje

Marianne Vinje

Arrangementsansvarlig Marianne Vinje, Seksjonsleder NTNU Ålesund, og styremedlem NFKR Nordvest .

Styret i NFKR region Nordvest består av regionsleder Einar Johansen (Rolls-Royce), Marianne Vinje (NTNU), Ansgar Aarland (Ulstein Group) og Jan Erik Stokkeland (Plato)

Dr. Annik Magerholm Fet

Innblikk i fagsamlingen. Foto: Annlaug Astad

Til informasjon:

Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se “Bli medlem” på www.nfkr.no.

Kvalitet og Risiko Norge