God oppslutning om medlemsmøtet hos DNV 15.03.2012

Tema utfordringer ved endringsledelse – med foredragsholdere fra Skanska og DNV

Dette medlemsmøtet ble arrangert i samarbeid med DNV i Trondheim.

 ” Utfordringer ved Endringsledelse”

Deltagerne ble ønsket velkommen av styreleder regionstyret i NFKR Trøndelag..

Presentasjonen ble gjennomført av Revisjonsleder Jørgen Breivik fra DNV Trondheim” Utfordringer ved Endringsledelse ” og Rådgiver Strategi og forretningsutvikling Kjetil Gjøen fra Skanska Norge AS ” Endring i praksis “.  (presentasjonene på medlemssidene krever innlogging)

 2012-03-15

Jørgen Breivik hadde en definisjon hva endringsledelse kan være ; ” Endringsledelse er en strukturert prosess og inneholder et sett med konkrete verktøy for å lede den menneskelige siden av endring”. Med endring menes alltid tiltak som skal føre til en målbar bedring av ytelsen. Endringer er å forenkle, forbedre, gjøre det mulig å nå nye “mål”.

Kjetil Gjøen fortalte om erfaringer fra Skanska Norge AS og viste en modell som de benyttet seg av.

 2012-03-15 Nesten 30 deltagere deltok på medlemsmøtet. Det var god stemning og relevante spørsmål og kommentarer etter innleggene.

Styreleder regionstyret i NFKR Trøndelag informerte til slutt om videre medlemsmøteplan 2012 og minnet også om “Kvalitetsdagene” i juni samt “Høstkongressen” til NFKR i november.

Det ble overrekt blomster fra styreleder NFKR Trøndelag Sigrun Lande Sørensen til foredragsholderne Jørgen Breivik (venstre) og Kjetil Gjøen (høyre).  2012-03-15