Om Region Nordvest

Vår geografiske tilhørlighet er Nordvestlandet, det vil si Sogn og Fjordane samt Møre og Romsdal.

Vi deler både suksesshistoriene og de praktiske utfordringene i det daglige arbeidet med kvalitet og risikofaget i regionen. Og vi ser gjerne at våre medlemmer inviterer til besøk til sin bedrift der hensikten med nettverket kommer til sin rett med gode erfaringsutvekslinger.

I tillegg til at vi møtes for erfaringsutveksling og hyggelig samvær, vil vi tilstrebe å dele våre faglige innlegg via Skype-overføring til øvrige NFKR regioner. Følg med på invitasjonene som legges ut og distribueres til medlemmene.

De fleste av våre møter er åpne samlinger, og vi vil sette stor pris på at du videresender invitasjonene til ditt nettverk.

Ta gjerne kontakt via info@nfkr.no som også formidler direkte kontakt til oss i regionstyret.

Einar Johansen og Ansgar Aarland


Regionstyret Nordvest

Styreleder:
Einar Johansen
VP Quality & Business Improvement
Marine – Digital & Systems
Rolls-Royce Marine AS – Technology and Training Centre

Nestleder:
Ansgar Aarland, Ulstein Group ASA
Business Application Coordinator
ansgar@aarland.com

Styremedlem om sekretær:
Jan Erik Stokkeland, Plato AS
Tekniske Tjenester, Horningdal

Styremedlem:
Marianne Vinje, Seksjonsleder NTNU Ålesund
Seksjon for Utdanning Ålesund


Møtene er åpne for alle, men ved åpne medlems- og nettverksmøter vil medlemmer av NFKR gis gratis deltakelse og fortrinnsrett ved fulltegning, samt ha mulighet for å invitere med gjester. Ønsker du å bli medlem og fremme K&R-faget ved nettverks- og kompetansebygging, se «Bli medlem» på www.nfkr.no.

Bli medlem i NFKR

NFKR er Norges ledende kompetansenettverk innen kvalitetsledelse og risikostyring. Vi tilbyr medlemskap til både enkeltpersoner, bedrifter og virksomheter. Som medlem får du tilgang til fagstoff fra våre medlemsaktiviteter og konferanser, redusert pris på kurs i NFKR Academy samt et stort faglig nettverk av engasjerte og faglig dyktige medlemmer.

Siste nytt fra regionen

Våre regionale nettverksgrupper

Våre åtte regionale nettverksgrupper er det lokale samlingspunktet for våre medlemmer, og ønsker å bidra til erfaringsutveksling og kompetanseøkning innen kvalitets- og risikoledelse i regionen.

Annonser

© 2016 - All rights reserved Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring / Org.nr: 985 841 020 / Webredaktør: aa@nfkr.no Utviklet av NETPOWER