Verdens Kvalitetsdag – NFKR høstkonferanse 2017 Hotel Bristol, Oslo – RISK, LEAN & COMPLIANCE

Verdens Kvalitetsdag 2017 – høstkonferansen 9. november – NFKRs markering av initiativet European Quality Week.
Et tettpakket faglig program, hvor også årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus som vil gi mye å ta med hjem. Ni kjente og profilerte næringslivsledere gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss.

Pris Ant*
NFKR medlemmer, eks mva vis detaljer + kr 4.750 (NOK)  
Fullpris ikke medlem - eks mva vis detaljer + kr 5.250 (NOK)  
Utstillere 1/2 pris 2pers- NFKR medlemsbedrift, eks mva vis detaljer + kr 2.375 (NOK)  
NFKR administrasjon & programkomite vis detaljer + kr 0 (NOK)   Utløpt
NFKR medlemmer - pris EarlyBird medlemsbedrift iht avtale aa@nfkr.no vis detaljer + kr 4.250 (NOK)   Utløpt

  • Verdens Kvalitetsdag 2017
    9 november, 2017
    09:00 - 16:30

 

 

NFKR medlem etter 1. oktober NOK 4.750,- eks mva  (ikke-medlem NOK 5.250,- eks mva)

 

 

Et tettpakket faglig program
Årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus som vil gi  mye å ta med hjem.  Ni kjente og profilerte næringslivsledere gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss. 

Statoils prosjektleder for konsernets LEAN-implementering åpner konferansen. Vi hører om selskapets erfaringer og resultater så langt, om utfordringer og fallgruver. Daglig leder i Aarbakke, Inge Brigt Aarbakke deler sine erfaringer med kvalitetsledelse (plenum), hvor vi etterhvert deler oss i to strømmer der LEAN evangelist Bård Karlsen er tilbake og gir oss eksempler på suksessfaktorene for å lykkes med LEAN. I strøm 2 vil direktør for teknologi og utvikling i Nye veier Anette Aanesland og direktør i PWC Stian Sviggum vil dele sine erfaringer med risikoledelse. Du velger fritt fra de parallelle strømmene, hvor tema samsvar/Compliance  blir godt ivaretatt med foredrag både fra Chief Compliance Officer i Yara Ezekiel Ward, samt at vi har gleden av å ønsker velkommen fra Kongsberg både Compliance Officer Silje Skullerud fra KDA og Håkon Lindteigen, VP Corporate Compliance Kongsberggruppen.

Og sist – men ikke minst – har av igjen gleden av dele PhD Jan Emblemsvåg sine skråblikk og reflekterende betraktninger på tema Risk som avslutning på konferanseprogrammet.

 Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster.Vel en time er satt av for en velkjent Bristol lunch med god anledning til nettverksbygging, i tillegg til flere anledninger i mingle/kaffe-pauser. Både i løpet av lunchen og pausene håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Vi gleder oss – vel møtt!

VK-17 Valgkomitè  v/ leder Geir Hamre Mathiesen (Aker BP),  Mazhar Ahmad (Gjensidige),

 Per Øivind Hjerpaasen (Statoil),   Siri Viken (Skatteetaten), samt Torolf Paulshus  og Annlaug Astad fra NFKR administrasjon.

 

Lokasjon

Kurssted:  

Kontakttelefon: +47 22 82 60 00

Adresse:
Kristian IV's gate 7,, Oslo, Oslo, 0164, Norway

Deltakerliste